Jammen i meg klarte ikke gutten å fylle 9 år!
Det går fortsatt ok. Han klarer nå ikke å gå hverken opp eller ned trappa uten litt bistand – men hvem trenger ikke det i hans alder?
Lillegutt (eller lettlurte’n som jeg kaller ham) har vært her en del i det siste og da går han tur ned til svingen på sletta i hvertfall – vil egentlig gå bortover mot Oskars, men det er så utrooooolig sølete der så vi begge får være fornøyd med å gå på veien. Tasser inni skogen når det må til – sklir rundt på glattisen, men kommer seg rundt.
Matveien er derimot et kapittel for seg selv – det varierer hver dag hva som er godt eller ikke. Stort sett ikke. Han får nå brødskiver og kjøttpølser – heldigtossen sier nå jeg.
Og så var den dagen de var innom og kjøpte is IGJEN da… (se bilder)

Bursdag er jo egentlig en tur til McDonnalds, men Tosse skal få slippe å kjøre bil noe mer – så da dro Husse til McDonnalds og kjøpte to plain burgere og noen nuggets – meg lurte de opp i 2. etg og låste meg ute, så jeg måtte bare stå og se på de gjennom glassdøra – kan ikke få sagt hvor urettferdig jeg synes alt er.
Og snakker om det – dere skjønner kanskje ikke hvorfor ikke jeg får noe godis i det hele tatt – lang historie! Har bare glemt å fortelle om det for jeg tenker bare på hvordan Tosse har det.
I dag er det Tosse sin dag, så får jeg fortelle om meg selv en annen dag.
Legger ved noen bilder – siden sist – og selvfølgelig bursdagsbilder

Hipp Hipp Hurra!!!!