Ingen blir vel overrasket over at jeg ikke har skrevet på nesten ett år…
Vel – jeg fikk plutselig litt mer oppmerksomhet enn jeg har vært vant til siden jeg ble enehund – måtte nyte det litt 😉

Det har vært et rart år – mye tid med Husse og Matte – har hatt sansen for gjemmekontor jeg altså 😊
Har vært med og laget masse snorkelyder på Matte sine møter – he he… ingen kunne vel se meg der jeg lå under pulten…

Husse, Matte og jeg fikk oss en tur på hytta i påsken – kjempekos – var så lenge siden vi hadde vært der. Da traff jeg også Billy igjen – han var blitt stor altså. Kjekk – og masete “liten” kar.

Badetiden startet for fullt i mars🏊 – og varte ut året! 🤩. Og når det ble for kalt for Matte ute så fikk jeg svømmetimer til bursdagen av sjonkel – beeeeste gaven ever!
Verden åpnet litt og vi fikk besøk av både Helene og Lars, Bjarne og Michel, Heidi og Svend, Heidi og Bjørn Ove, Anette, tante Grete og Luna og enda flere.. Kjempekos. Og vi badet.
Ellers så har terrassen blitt ferdig og vi bygget pergola – yay! Og vi badet.
Gjennom året har vi hatt mange fine turer i nære og fjerne nærområder og myyyyye bading – mmmmmm
Vi reddet en frosk 🐸 og en huggorm👍 – når sant skal sies så var det Rune som reddet den da, men vi sa ifra… Beste Odd var på Riksen og fikk satt inn en stent 👍. Vi hadde Halloween-party. Og vi badet 😉
Var på Hvaler og besøkte tante Grete og Luna – perfekt sted for bading – just saying! Vi hadde jordbærplanter i hagen og jeg hjalp Matte med å plukke. En liten tur på hytta i september og badetempen var fortsatt helt ypperlig.
Starten av desember kom Beste Odd på Helsehuset – var så hyggelig når jeg fikk lov å komme inn og besøke ham.

Det jeg har glemt å fortelle om er jo hvorfor livet ble så “kjedelig” uten godteknotter.
Oktober 2020 oppdaget de at jeg hadde nyresvikt. Ble oppdaget fordi jeg drakk og tisset så mye. Da tok de en standard-test og fant ut jeg hadde fått borreliose pga flått-bitt. Denne hadde gått på nyrene mine og de var allerede ganske dårlige. Høyt blodtrykk førte det også med seg.
Borreliosen kurerte vi med antibiotika, men nyresvikten får man ikke gjort så mye med. Jeg ble satt på spesialfor og det var slutt på absolutt alt av godteknotter. Det eneste jeg kunne få var gulrøtter og agurk – men, hallo synes jo det smaker godt også jeg da.
Når de oppdaget nyresvikten så var jeg så vidt over grensen på grad 4. Spesialfor og “kjedelig” liv samt medisiner for blodtrykk gjorde at jeg kom meg ned på grad 3, men friske nyrer kunne jeg aldri få. Frem mot sommeren holdt det seg noenlunde stabilt (verdiene mine altså), utover høsten økte det i takt med strømprisene og veterinæren min Rie kunne ikke forstå hvordan jeg kunne være en helt vanlig hund med så dårlige verdier. Jeg skjønte ikke helt hva hun pratet om – hva annet kunne jeg være? Vi skulle jo ut og bade! Sånn gikk nå stort sett hele året – vi spiste gabburk (agurk) og gubberot (gulrot) og levde så normalt vi kunne. Rie var bekymret for at jeg skulle miste matlysten – igjen forstod jeg ikke helt hva hun snakket om – sikkert fordi hun snakket dansk 😜

Jeg skal forsøke å få Husse eller Matte til å legge ut litt bilder – men dere vet hvor trege de er…..