Plutselig en dag sier Husse at vi skal reise til FOD-gården. Må innrømme at jeg ble livredd – skal de sette meg igjen der?
Viste seg at vi skulle besøke noen småtasser som var på omplassering. Og jammen i meg skulle ikke en liten tass som de kalte Lasse skulle plukkes opp allerede til helgen og være med oss hjem! Hjelpes!
Søndag 23.1. dro vi til de flotte foster-foreldrene i Krokstadelva for å hente Lasse. Der bodde han sammen med broren sin Lucas. Husse og Matte puttet meg bak i bilen som vanlig og satt med tassen inne i bilen.
Jeg bestemte at Lasse ikke var noe jeg kunne rope i skogen, så jeg forslo å kalle ham Tristan i stedet. Husse og Matte syntes det var et fint navn så da ble det det. Ofte går han under navnet Nei, Jafs eller Krokodille også da.
Tristan er født 20.11.21. Jeg synes han er litt masete og klengete, men jeg lar ham være – han er jo bare en bebis. Matte sier det er en ny rase – Bernese Croco-dog. Aldri hørt om…. men han oppfører seg som en!
Vi tok ham også med på svømming – dvs han gikk jo bare rundt bassenget i den knøtte lille redningsvesten. Det han syntes var mest gøy var lekekassa. For en raring.

Men men – jeg er nå offisielt storesøster!