Hva er det Husse og Matte utsetter meg for? Jeg er en hund! Ikke en AND!! Jeg har nå visstnok(!) vært utsatt for noe de kaller svømmetrening… Ikke vet jeg, men morro var det hvert fall ikke!! Det var ikke i nærheten av å kunne måle seg med å stå på en vibrasjonsmaskin. Ja. For DET var gøy. Jeg gikk til og med tilbake til maskinen etter den var slått av får å se om jeg kunne få vibrere litt til. Men neida, det var andre ting som sto på planen. Bade, eller “svømme”. Jeg kaller det drukne!

De festet to tau til vesten jeg ble påtvunget, Husse dyttet meg opp en rampe, og fulgte etter. KULT! tenkte jeg,Husse skal leke! Jeg spinner opp til toppen, og innser med et sjokk at det ikke er leke som står på programmet… Jeg ser bare vann! Og vann går det til nød å vasse i. Og her var det dypt! Ingen vassing her i gården, og før jeg vet ord av det, plasker jeg uti til øredøvende latter fra Husse! Ikke vet jeg hva som er morsomt, siden jeg bare kjemper for å overleve!

Hevnen min var at jeg la igjen halve pelsen min i bassenget, og resten på kontoret til hun som hjalp Husse! Så kan de se hvor gøy DET er å rydde opp etter en (nesten)druknet hund!

Vel. Neste plaskemøte vil være på tirsdag. Lurer på om det ikke blir noen ord da også

-Tim-