Hva er det egentlig med disse folka mine? De kjøper seg et domene, og forteller meg at; “NÅ skal vi starte hjemmeside, og Tim skal få en egen blog, fortelle verden om hans opplevelser i hverdagen”. YEAH RIGHT!!! Her har ikke skjedd en dri… eh, noen ting siden oktober. OKTOBER!!! Den beste vinteren i mitt liv har kommet og gått uten at det har skjedd NOEN TING her inne. smiley Jeg har mast, og dere har mast. Og jeg har maaast og maaast. Det er 10. april. Og endelig gidder Husse å skrive noen ord for meg. Jaggu på tide.smiley Og takk til dere som har skrevet en liten kommentar til han om detsmiley

Snøen er borte og jeg gruer meg til sommeren. Hvor skal jeg bæsje? Jeg som bare kan gjøre fra meg på snø? Det er krise allerede. Nesten ikke snø igjen, og Husse og Matte går rundt i solen i dag med idiotiske flir. “Endelig er våren her!” Og jeg gjentar til det kjedsommelige…”Hva med meg? Hvor skal jeg bæsje? Hvor skal jeg klatre opp for å finne ut om det er noen på Hundesletta? Og varmen? Sola var varm for meg allerede!” Jeg har hatt mange flotte utsiktspunkter som nå er borte.smiley Og Sjonkel Frode da… Som gyver løs på den lille snøen som er igjen i hagen. Spar den utover som om den er hans verste fiende som må utryddes fra jordens overflate.

MEN! Jeg har fått en ny kompis.smiley Goliat. Han er en bitte liten kul kar som kommer snikende under gjerdet innimellom. Har lekt litt med han i dag. Han er så liten at her om dagen skulle jeg snuse under magen hans, så veltet jeg han over på ryggen.smiley Skal se om jeg får overtalt Husse til å legge ut et bilde av han her.

Og så litt av grunnen til at jeg er her på bloggen. Beina mine. Eller albuene. Jeg har omtrent ikke kjent noe til albue artrosen. Jeg får Cosequin hver dag og omega 3 skal også være bra for meg. Hver dag får jeg det også.

For å ikke glemme svømmingensmiley. Jeg svømmer nå som en Nuffe, men kan ikke si jeg liker det noe særlig enda… Det er orntli’ skummelt å gå uti bassenget til Wenche på Aquadog, men Husse hjelper meg. Når jeg først kommer meg uti er alt ok!
Jeg kan fortelle at behandlingen jeg fikk hos Wenche var kjempe bra. Jeg ble ristet i en merkelig ristemaskin som jeg likte godt. Så var det svømming. Etter svømmingen ble jeg fønet av Wenche. DET var ikke gøy. Men så….. Masasje på HELE MEG!!! Det var deilig det! Og dette gjorde vi seks ganger.

Nå har vi svømt igjen i dag, og det gikk fint. Nå er ikke føneren så værst. Litt skummel, men jeg vet at det vanker et griseøre når jeg er ferdig, så da MÅ jeg være flink smiley.

Jeg skal få husse til å legge ut noen bilder av svømmingen her. Må bare finne de fram.

Til neste gang

-Tim-