Hold da op…

Som Husse sier ustanselig smiley Nå har jeg fått med meg gamlingene hjem etter en, vel, ganske kjip dag.

Jeg har så fryktelig vondt i begge albuene mine. Jepp. BEGGE TO! Tror du ikke de bestemte seg for å operere begge samtidig.

Eller for å starte fra begynnelsen. Det har vært litt frem og tilbake når det gjelder frontbena mine. Har egentlig blitt konstatert med sterk grad av AA for ett år siden.

Dette vet dere jo alt om. Så var jeg på undersøkelse hos Groruddalen Dyreklinikk hvor de fant ut at høyre frontbenalbue hadde blitt verre… VERRE enn sterk grad av AA smiley.

Syns dere det er rart jeg har grå hår i halen min. Så har det gått en stund, og Wenche på AquaDog anbefalte meg å ta kontakt med enten Norges veterinærhøgskole eller en dyreklinikk på Jeløya.

Peder Haaland var mannen på veterinærhøgskolen, og det ble sagt at han var veldig flink. Akkurat det jeg trengte!

Vel. Vi kom da oss til Høgskolen, og tror du ikke undersøkelsesrommet var stapp fullt av veterinærstudenter. 7 stykker skulle ta og føle på meg. Kjenne på en heildundranes kjekk Berner smiley

Haaland anbefalte nye røntgenbilder, så ned i kjelleren det bar. Der hang Matte og Husse over meg og holdt meg nede til bildene var tatt. Fikk meg en god porsjon dop også, så trappa var fryktelig lang opp igjen smiley

Legen (Haaland) kikket på bildene og så meg dypt inn øynene og sa ”at du har nok hatt mye vondt du gutten min”, og så husker jeg ikke mer av den dagen.

Peder fikk nok en telefon, så mens vi ventet kikket disse studinene på meg og tok og dro over alt, de fleste gikk inn men hun ene ble igjen. Hun var inne i sitt siste år, og hadde studert til vet. I Australia. Nærmere bestemt Brisbane. Reptiler og greier. Ikke akkurat pensum i Norge, som hun sa smiley Langt inne i rus-drømmen tenkte jeg at ”så bra, kanskje hun kan gjøre meg om til en slange, så har jeg ikke trøbbel med beina lengre”.

Sjanglet ut i bilen og Husse bar meg inn og ut av bilen, og resten av dagen sov jeg.

I mellomtiden hadde visst Husse, Matte og Peder blitt enige om å forsøke å gjøre noe med pedalene mine. Så dagen derpå leverte Husse og Matte meg til Haaland litt for sent, men jeg skulle jo bare opereres. De hadde sikkert lagt inn litt slækk smiley.

Peder kom og møtte meg og Husse & Matte stakk. Husker ikke noe særlig før jeg våknet på gangen og Husse & Matte var der igjen. Husker jeg frøs litt og da jeg kikket ned så jeg ut som en nakenhund!

(Onkel Frode har jo også i ettertid kalt meg en Sveitsisk nakenhund!)

Følte meg skikkelig rar i bena og oppdaget at jeg hadde sting på hver albue. Jammen hadde ikke Peder vært der og gravet ut masse benrester og skit.

Dagen etter var Bestes fra Høybråten hos meg, så jeg ikke skulle føle meg ensom og sørge for at de passet på meg så jeg ikke leker, biter, sleiker eller gjør andre kule ting smiley

Nå går jeg på medisiner og en stor dose Cosequin, har fått beskjed om å ta det med ro i ca 8 uker. DET ER SÅ KJEDELIG!!! Kan jo ikke gjøre noe som helst, Husse & Matte holder meg i tett bånd, får knapt nok lov å se på andre hunder og ikke engang i hagen på Høybråten får jeg lov å være løs. Siste gangen jeg skal opreres i bena i hvertfall smiley

Om ca 4 uker skal jeg inn til kontroll, og da vet de om det har blitt bedre eller verre. For det er dessverre ikke noen garanti for at jeg blir bedre. Blir det ikke bedre kan det hende i ytterste konsekvens at jeg å ha protese, og det lager de ikke engang i Norge – dette blir spennende dere!

Inntil det, skal jeg først gå på ReHab hos Wenche. De sier at svømming fortsatt er bra (bob bob deri deri bob bob sue), men det må visstnok sterkere skyts til også. Godt jeg kjenner Wenche fra før og at hun liker sånne store herlige fyrer som meg smiley

Om en drøy uke fra nå skal jeg ta stingene også, det kan jeg gjøre hvor som helst.

Men – det blir nok sutring inntil disse 8 ukene er over, for jeg kan som sagt ikke gjøre noe som helst, ikke INNE engang får jeg lov å leke. Døllt! Og nakenhund da gitt. Håper ikke jeg møter damene i gata på en stund smiley

Inntil neste gang – nå skal jeg ut og skremme vannet av barna i gata.

Det er jo Halloween. smiley

Have a happy one!