Joho….

Endelig er vi tilbake på Hytta.

Har jo ikke kunnet være her pga bena mine, eller det er litt løgn. Vi kunne selvfølgelig være her, men det er jo ikke noe gøy å være her når jeg ikke kan gå løs. Å være på Hytta og være i bånd, nei! da kan jeg heller være hjemme.

Det er faktisk ganske lite snø for å være på denne tiden av året. Det er ca 30 cm. Der hvor det har fokket seg er det selvfølgelig mer, men det er ikke mye. Og det gjør det jo bare lett for meg å hoppe rundt.

Matte sier jeg er blitt gammel og kjedelig. De sparker meg ut om morgenen og når jeg maser på de for å få ut fingeren og komme seg ut og leke med meg så får jeg bare kjeft. Tror de ærlig talt at jeg gidder å ligge her ute og kjede meg alene???

Vi fikk en fin tur i går kveld, da gikk vi opp mot setra.

I dag har vi gått ned til søppelkontaineren, da traff vi også to gamliser som var ute på tur. De var ikke noe kule og ikke hadde de hund heller, så jeg løp bare bort og snuste på de og dro opp til Husse og Matte igjen.

Nå er det kvelden og jeg går snart i koma. Mens jeg venter på kveldsturen skal jeg forsøke å legge ut noen bilder og i morgen drar vi jo hjem igjen.
Her ser du hva jeg mener om det!!!