Disse folka jeg bor hos må jo være superteite! smiley

Det ble ingen svømming på tirsdag, fordi bilen var på verksted og leiebilen var det ikke lov å ha hårdotter i, så svømmingen ble utsatt til i dag.

Vel og bra.

Ille nok at jeg må svømme, men i dag var det til og med tilskuere. Noen italienere som skulle vaske en liten dachs MENS jeg svømte, og hun dama stod bare der og så på meg….

Herregud – har de ikke sett en ordentlig kar svømme før eller???

Nok om det, det er først når vi kommer hjem at det begynner.

Husse og Matte setter seg rolig ned for å spise, og da ser jeg den!

De skjønner jo ikke en pøkk!!! Jeg forsøker å fortelle de at det er en stor fare på kjøkkenet. Først er det skummelt borte ved kjøleskapet og så er det skummelt både her og der. Jeg løper rundt og forsøker å advare de samtidig som jeg forsøker å skremme vekk denne skumle tingen, men de SER den ikke engang….

ÅÅÅÅ jeg er så oppgitt. Gang på gang forsøker jeg å både advare og skremme og ikke nok med det, den lille tingen går til angrep på meg. MEG – selv om jeg er 1000 ganger større!

Langt om lenge ser Matte den. HUN SER DEN! Takk og lov…. Men. hei! Hun begynner bare å le??? Hva er det som skjer?

Jeg blir med henne inn på gjesterommet, for den har klart å komme seg inn dit. Løper inn og bjeffer så høyt jeg bare kan så den ikke skal angripe Matte, men det blir for skummelt for meg og jeg må løpe ut igjen….. men jeg kan da i hvertfall sørge for at den ikke tør å komme inn i stua, så jeg løper litt rundt der og skremmer (les boffer).

Det blir rett og slett for mye for meg, helt utslitt tar Husse meg med ut på tur…..

Håper Matte klarer seg der inne alene med den fæle tingen!?! smiley

(P.S. les Mattes kommentar under)