Det er vel flere av dere som opplever dette årlig. Sommer = bil.
Skikkelig kjedelig altså.
I dag har vi vært på Hytta i Sverige for å sette båten på vannet, men det gikk ikke denne gang heller. Snakk om utur. Det var skikkelig lavvann og det går jo ikke. Men ikke så galt at det ikke er godt for noe. Det betydde at jeg ikke engang behøvde å gå ned til vannet. Hadde jeg vært der skulle de vel sikkert ha hatt meg til å bade der også. Akkurat som om ikke jeg har nok med Aquadog?? Men, det ble jo noen timer i bilen da, køer og ulykker. Synd med den sommertrafikken altså. smiley

Badet forøvrig når vi hadde besøk av Danskene også. De var nede og badet alle mann, kunne jo ikke være dårligere jeg!?! Jeg er egentlig fornøyd med å vasse, men de andre narret meg uti så nesten hele jeg ble våt. Det er ekkelt… dere aner ikke dere hvor våt jeg blir! Men – jeg vasset nå uti så langt jeg kunne nå med mine lange ben, når bena ikke var i bunnen lengre, da var det nok. Men jeg reddet nå disse pinnene dere hev på sjøen da i det minste. Zoologiske plagere! smiley