eller i mitt tilfelle – I just DID IT!

Ja, hvor lenge har jeg ikke klaget over at jeg synes denne badingen er et ork, så på siste svømming fant jeg ut at jammen i meg skal jeg ikke vise disse tullingene som står der og holder meg i hvert sitt tau. Jeg klarer meg selv, eller takk.

For det første hoppet jeg uti på egenhånd, og det fikk jeg applaus for… herregud altså. har jeg ikke gjort det før kanskje, og i et lite uoppmerksomt øyeblikk løsnet jeg tauet de har festet i meg slik at de ikke kan dra meg frem og tilbake oppi balja, men at jeg kunne svømme slik JEG vil. Fri og frank. Skulle bare mangle om jeg ikke forsøkte å komme opp rampa, men Husse var så frekk at han slapp den ned i vannet, så det kunne jeg jo bare glemme… men – You’ll never know – forsøkte meg noen ganger til. Når det ikke ga napp, så var det jo bare å svømme rundt å kose seg da. Endelig uten tau…. og de trodde ikke jeg kunne dette. Jeg er altså så skuffet.. ikke sint… bare så veldig, veldig skuffet.

Nest gang har de lovet meg at jeg skal slippe de tauene, så da kan de jo også inbille seg at jeg går frivillig uti igjen smiley

Husse tok visstnok film av dette, men jeg har hatt litt trøbbel med å legge ut film her tidligere, så jeg lover ingenting, men skal forsøke å få lagt ut noe….

so long….

Bob bob dæri dæri bob bob sue……