Gjett om jeg gleder meg stort a? Husse og Matte skal i barnedåp i Litauen, reiser tirsdag og kommer hjem søndag. I den perioden skal jeg bare leke sjef og kose meg glugg ihjel hos Beste Sol & HoHo og Lillegutt. Du lurer vel ikke på om jeg klarer å snurre de rundt pota? smiley Jeg skal få masse turer, mye kos og ikke minst skal jeg nok narre de til å gi meg en og annen godteknott… Og det beste av alt – oppmerksomhet HELE tiden…… KONGE! smiley

Det som er litt småkipt da, er at jeg atter en gang er på med’s. Husse dro meg til Moss (Jeløya) hvor jeg på nytt ble dopet ned, dratt i alle mulige vinkler og tatt bilde av på nytt. Det som er bra, er jo at de ikke kan se noen forverring fra sist, jeg er vel rett og slett stabilt dårlig…. “Kan leve mange år med de beina der” sa legen…

Jeg fikk derimot tabletter mot “hudproblemer”. HALLO! Jeg er da en mann for pokker. Hudproblemer er for pyser. Uansett, de smaker ingenting og går ned på høykant. Kunne jo hende de forvekslet den med en godteknott… smiley. De og noen betennelsesdempende tabletter jeg visstnok skulle ha for beina. Litt enig med Matte der, trengte de ikke før jeg var hos legen, så hva har han gjort med meg som gjør at jeg trenger de nå? Uanett, skulle bare ta de i 10 dager, og det er straks over. Er det ikke verre enn som så, så overlever jeg nok.

Var en kjapp visitt på Hytta med Husse på torsdag. Han skulle legge på siste delen av underlagspappen på taket – på HØY TID spør du meg?!? sånn som det har regnet i sommer. Men nå skal det da være tett til vinteren. Pasha kommer og fikser der i september, og da blir nok hver helg tilbrakt der for min del også. Gleder meg til det. Blir kjempefint der, og høsten er jo så deilig på hytta. Snart snø vettu smiley.

Egentlig er det vel en stund siden jeg har potet ned noe her, og i mellomtiden har det skjedd et par småting. Husse og Matte har hatt masse besøk i hele sommer. En hel uke var danskene her. Digger det! “Hvem kommer nå” og “Besøk” er like kule ord som “Være med”. Disse betyr jo alltid noe gøy! “Tur” derimot, det kan de få ha for seg selv…. er jo sjelden noe gøy det….

Se bort ifra i går kveld, da trodde jeg nesten vi hadde gått oss bort, men Husse og Matte lo av meg. “Mørkredd” sa de… smiley

Jeg har respekt for naturen og de skapningene som lever der om natten skal jeg si dere!

Uansett. Vi gikk ned på Hundesletta, og da mener jeg den ordentlige hundesletta hvor Oslo kommune sier at jeg har lov til å være løs smiley Ligger nede på Fiskevollbukta. Kult sted. Husse og Matte klager litt over at jeg aldri kommer på inkalling, men hallo!!! Jeg er jo endelig løs! Nå rotet jeg meg nesten bort her, etter hundesletta gikk vi den gamle toglinja mot Ljans-stupet, og der er det skikkelig skummelt altså, i hvertfall på kveldstid. Sendte Matte først jeg, så hun evt kunne hyle vekk de som kom for å ta oss, så kan jeg komme som nr to og ta hele æren. Du vet, han som reddet Matte fra skumle skapninger smiley

Etter vi hadde stått på kanten av stupet der gikk vi en skogstur hvor vi etterhvert havnet i slalombakken på Sloreråsen. Fin tur altså… I dag regner det og jeg får ikke engang lov til å ligge på terrassen, kjipt.

En annen ting jeg omsider har fått lov til å gjøre i sommer er å svømme på egenhånd. Jeg har forsøkt å fortelle de det gangske så lenge, at det er jo ikke rart jeg ikke synes svømmingen har vært noe gøy når de står der og drar meg i tau hver sin vei….

Nei, det begynte vel egentlig med en tilfeldighet, plutselig en dag datt tauene av meg når jeg svømte, og da kunne jeg omsider vise dem at jeg faktisk kan dette mye bedre på egenhånd! Selvfølgelig forsøker jeg i ny og ne å komme meg opp rampa, men den styrer de …. enn så lenge… skal nok finne ut av den også, så for meg er det jo bare å svømme, kravler jeg for mye på rampa dukker jeg jo under. Men, det er faktisk mye morsomere å svømme på egenhånd, jeg får brukt hele bassenget og jeg får opp den hastigheten! Så etter den gang er jeg alltid uten stropper. Deilig smiley

Nå er jeg litt sliten, Husse og jeg har nettopp vært ute og gått tur og jeg har skrevet en lang avhandling her, så nå synes jeg at jeg fortjener en pause…

So long folks!