Hvorfor?
Høna (aka Manda) har nemlig vært på utstilling igjen…
Ute i bøtteregnvær. Og de (jeg var jo selvfølgelig ikke med smiley) er jo ikke som disse andre proffene som har med telt og egentlig har peiling på hva de holder på med… Neida. De kommer hjem våte og kalde og har fått med seg en liten blå og en gul bit av et polyesterbånd…. Tror de kaller det sløyfer. Jeg kula det hele ned og passet på huset. Noen må jo gjøre en ordentlig jobb også. Sjonkel Lillegutt var også med og han trodde at de skulle være inne så han hadde bare t-skjorte, tynn jakke og småsko. Han måtte feige ut og gå og sette seg i bilen. Nok mobbing av disse raringene. Jeg kan heller fortelle hva det står på den gule lappen til Høna – og jeg siterer ordrett inkl. skriveleif:

“Enought strong, good propotion. Corr. Coat, typical head. Strong neck, corr. angulation. To narrow standing in front with outside direction. Rotated moveing”

Kval = V

Konk = 3

Dommeren het Miroslaw Zidar.

En litt morsom ting er jo at Manda traff søsteren sin der. Ikke Kira som hun hadde avtalt å treffe samt mamma Soda – de kom dessverre ikke frem i tide – men en annen søster, det var vel Josefine tror Husse. Søsteren kom på 2. plass og Manda på 3. Av 4 som gikk må vi vel si at de ligger midt i feltet da smiley.

Husse sier han skal ta Høna på en utstilling til, men at da skal hun være ordentlig voksen først.
Det verste er at dersom jeg skulle vært på utstilling nå så hadde jeg vært med på veteranklubben! smiley