eller… babyer er kanskje å ta i, for de er jo ikke akkurat så veeeeldig unge lengre. Men vi har uansett nettopp feiret Beste Odd og Husse. Førstnevnte fikk jeg ikke være med på for da var de på 2 bein og en på 4 (Beste Gro smiley) på Ekebergrestauranten mens Høna var på joggetur med Kirsten. Husses bursdag ble feiret med Beste Sol og Ho Ho på besøk her på fredag.

Litt av hvert har jo egentlig skjedd da.
For det første må jeg jo fortelle om hvorfor Kirsten tok med Høna på tur. For et par uker siden mistet de nemlig Timbo. Timbo var en fantastisk fyr som kun ble 13,5 år gammel. Han var en korthåret Colli, en ordentlig gentleman og en god venn av meg. Egentlig litt merkelig å omtale han som en god venn fordi stort sett så overså vi hverandre så godt vi bare klarte. Men vi hadde liksom en avtale oss imellom – Du kødder ikke med meg og jeg kødder ikke med deg. Vi holdt en lav profil kan du liksom si, men vi var enige om hvem som eide hva i gata og “leste hverandres visittkort” hver dag. Kirsten og Øyvind savner en pelsdott og Kirsten ville ha med seg noen som beveger seg fort nok på tur så derfor ble det Høna. Passet jo bra for da fikk jeg slappet av litt alene hjemme før hele bunten kom tilbake samtidig. Det hørtes ut som om de hadde kost seg veldig alle sammen.

Apropos Høna og tur… Fredag når Beste Sol og Ho Ho var her så skulle Beste Sol og Matte ta kveldsturen – det var jo tross alt Husses bursdag. Men vi har jo knapt nok kommet over gangveien her så drar Høna Beste Sol overende så brillene ryker og Beste Sol får kutt i nesa og skrubbsår i hele ansiktet. Stakkars Beste Sol. Jeg passet på at alt gikk bra for seg mens Matte løp ned for å hente forsterkninger. Det gikk bra til sist, men Beste Sol ser litt…. merkelig…. ut. Ser skikkelig vondt ut også. Neste gang vet du Beste, så er det deg og meg!

Blir mye tur-prat her nå. Forrige uke når vi skulle på kveldsturen så forsøkte Husse og Matte seg på den sedvanlige kveldsturen – hallo – finn på noe gøy a…..
Så jeg tok en pitstop utenfor inngangen til Vigdis og Lars. Etter å ha studert dørmatta deres i 10 min ringte omsider Matte på. Lars var ikke hjemme, men det var kjøleskapet og det visste jeg jo hvor stod, så det var jo så godt som selvbetjening – klarte å lure Vigdis til å lange over 2 og en halv bratwürst før vi tok kvelden. Da var jeg klar for tur igjen smiley.

Se bort ifra det jeg nettopp har fortalt om utstillingsteamet (forrige innlegg) så har det jo skjedd litt av hvert annet også da siden sist jeg skrev. Blant annet har vi vært på feriekoloni hos Beste og Odd i 3 omganger, vi har hatt en fin langhelg på Rjukan med Beste, Odd, Lillegutt og Toddetuss. Vi har vært en helg hos Willie og Kasper på Hydrostranda i Bamle og vi har hatt flere kortere turer både her og der. Har egentlig vært litt småtravelt hele forsommeren – men det jo det som er gøy – litt action smiley.

Lover ikke bot og bedring hva gjelder oppdateringer, men plutselig så er jeg her igjen.

So long folks!