Hei igjen,

må bare få lov å fortelle hvor flinke Manda og jeg har vært i helgen.
I går var vi hos Bestes på Høybråten, der hjalp vi til med å fjerne masse bringebærbusker. Dvs jeg hjalp til – Manda spiste bringebær, faktisk så mye bringebær at hun prompet hele lørdag og søndag – og for å si det slik…. det LUKTET ikke bringebær…. smiley
I dag dro først Matte meg med opp i skogen bak Grønnmo, påstod at vi skulle ut og plukke blåbær….
Det er for lenge siden altså… blåbær spiste jeg når jeg var liten – nå har vi bedre ting å finne på. Det ble med andre ord en relativt kort tur og jeg kunne reise hjem og legge meg på terrassen i stedet smiley
Kjipe Matte syntes det var litt dårlig med tur, så denne gang dro hun med seg Husse og Manda også. Vi tok først en liten kjøretur, deretter endte vi opp på noe som i utgangspunktet så ut som en fin slette på Oppegård, med utsikt over Gjærsjøen. Litt ned i veien var det en stor agility-bane….
Panda-Manda skjønte ikke helt poenget til å starte med, så jeg måtte vise henne hvordan hun løper igjennom tunnelene.
Først her ser du meg i 100 på vei ut av tunnelen og bide 2 er så langt pingla turte å stikke nesen sin…..