Egentlig gårsdagen da, men ikke alltid jeg rekker å skrive inn med en gang vi kommer hjem.
I går fant vi nemlig en ny super tur og det er bare rett nedenfor der hvor agilitybanen er.
I stedet for å gå bort til banen gikk vi til venstre ned mot vannet. Vi måtte bane oss vei gjennom et sinnsykt høyt gress (les ugress) og litt nedi veien traff vi 4 gutter. De fortalte at dersom vi gikk videre kom vi til en liten strand. Selvfølgelig var det bare å løpe på.
Vi kan jo ikke gå i bånd på slike veier for det var ganske så bratt der – dere skulle ha sett høna – hu er klin gæer’n!!! Iler nedover veien og hopper over det som er i veien…. sprek lita jente det der smiley
Langt om lenge kom vi ned til vannet og det var superfint der. Liten plass egentlig, men så langt ned i gokk er det jo ingen andre så vi løp rundt og boffet som bare det, ut i vannet etter pinner og opp i skogen igjen… Vi gikk en annen vei opp til bilen igjen, den var kortere men enda brattere. Matte sa hun kjente det i lårene når vi var oppe, men vi andre er jo så spreke så det var ingen fare med oss….
Når det er sagt så vi godt fornøyd når vi omsider var hjemme og kunne legge oss og slappe av på terrassen….
En superfin kveld!
Det kommer noen bilder også, trolig en videosnutt igjen, jeg må bare få flyttet det fra div mobiletelefoner til pc og så ut på nettet…. er ikke såååå enkelt alltid….

God helg da folkens!