så ENDELIG skulle Husse og Matte (H&M) ha ferie. Fra første uken i september og tre uker.
Vi startet ferien med å besøke Tante Grete på Hvaler. Deilig vær, deilig mat, herlig sted og endelig fikk jeg treffe Frida igjen – like søt som første gang jeg traff henne smiley.

Deretter dro vi på Hytta. Første gang noensinne at vi har vært der så lenge sammenhengende – 1,5 uke – HELT KONGE.

Høybråten, Lillegutt og Toddis kom på besøk en helg. Veldig koselig. Vi tok en tur inn til Fagernes. Ganske bra vær den helgen, men veldig mye vind – vi måtte fyre litt i peisen.

Uken etter var det kanonvær – faktisk sånn at H&M hadde trøbbel med å få ned tempen nok før vi skulle legge oss – full gjennomtrekk!

Vi tok noen småturer i nærheten av hytta, men en vakker dag bestemte H&M seg for at vi skulle bestige Synnfjell. Legger inn noen bilder derfra etterpå – tar teksten først.

Vi visste ikke helt hvor vi skulle starte, men fant etter hvert at FjellSetra var et bra utgangspkt. I det vi hopper ut av bilen kommer det en gjeitegjeng løpende etter oss. De følger etter oss et godt stykke opp i fjellheimen. Rare greier.

På vei opp traff vi også to sauer – de var litt skumlere.

På toppen traff vi 2 par som gladelig delte lunchen sin med oss – weeee.

Vel nede igjen kom gjetene igjen for å møte oss. Da fant Høna det for godt å jage disse rundt kvartalet.

De rev ned gjerder og løp forskremte i alle retninger. Stakkars dyr. Jeg var sikker på at budeia på setra skulle komme løpende ut fra huset sitt med kjevla i hånden.

Høna altså….

Det var en slitsom men veeeeldig fin tur. Vi sov godt alle sammen den kvelden.