I går ble høna 1 år. Vi feiret bursdagen hennes med hvert vårt bein på Hytta. HERLIG!
Under ser dere noen bilder vi tok da vi gikk tur på Hytta. Helt merkelig. Det var kun is – ikke noe vann under – og så hadde det jo disse rare “sirklene”. Har aldri sett det slik før. Men tror du Høna klarte å la vær å tråkke på det og ødelegge det kule mønsteret da???? smiley

Siden sist har jeg vært på feriekoloni hos Bestes. Årsaken til det var at høna fikk løpetid den dagen vi dro fra Hytta i ferien. Jeg brydde meg ikke så mye om det de to første ukene, men etter hvert ble hun så innpåsliten at jeg bare måtte vise at jeg fortsatt er mann. Da dro Husse meg til Høybråten. Hun er kjip og jeg ble kastet ut :(.

Husse og Matte kjøpte barnebleier til Høna. Største str Up & Go og klippet hull til halen.

Tror du hun så teit ut eller. Så der gikk vi da – jeg uten stuss og hun med bleie…