Blog Image

Tim's blogg

Jeg er TIM!!!

Tim, eller Mister Mortimer av Kennel Cafrida har en sentral plass i våre liv. Derfor er han her, og gjennom hans øyne, vil vi forsøke å dele litt av hans hverdag med dere...

Badeender

Dagligdags Posted on 20 Jul, 2016 18:37:31

På Hytta og Husse innbilte seg at han skulle beise…..
Uansett – vi har det ganske fritt og godt her så vi trives. I går var det skikkelig drittvær men i dag har vi vært ute hele dagen. Jeg må jo passe på at bikkja på andre siden holder seg i ro og vet hvem som bestemmer her! ?. Beising ble det (overraskende) ikke noe av, men Husse har vært flink i dag han altså – renset doen, kutta trær og luket bort ugress ( blomster!). Matte har forsøkt å pusse litt vinduer. Min holdning er: Our windows are not dirty – this is my nose-art!
Uansett – varme er vi alle mann. Det er 25 ute og 28 inne.
Høna og Matte har tatt seg en svømmetur i myra. Vi gutta vet bedre. Ingen har dødd av å være litt svette og varme ?.
Trolig reiser vi hjem i morgen – må jo en tur på Kampen! Hakke fått lov å være der på superlenge, men idag har fotografen vært der og alt ble helt supert så nå er det bare å invadere huset igjen ?. Inntil det nærmer seg visning da – for da starter bøtteballetten igjen…
Blir spennende å se bildene altså. Beste Sol og HoHo har vært kjempeflinke i det siste. Ryddet, vasket og malt. Har vel aldri sett så fint ut på Kampen noensinne ??



Roverud

Dagligdags Posted on 20 Jul, 2016 18:22:16

Torsdag 14. Juli var vi på besøk på Roverud. Gjett om jeg koste meg????
4 damer og meg ??
Soda som er mammaen til Høna og to av søstrene hennes – Kira og Josephine.
Vi hadde det sååååå bra. For det første har jo Zandra og Trond en helt fantastisk hage og i tillegg har de egen sandstrand. Så var det altså 4 damer og utdeling av masse godis i tillegg. Kan man ha det bedre?
Bare vi er tilbake fra hundehimmelen i Etnedal skal vi legge ut noen bilder og film også. Høna både badet og stupte tross alt.
Veldig koselig å treffe foreldrene til Manda også. de er så snille og greie og koser og leker med oss alle sammen og så er Husse og Matte så fornøyde og mette hver gang vi reiser derfra ??.



AD

Dagligdags Posted on 20 Jul, 2016 18:10:05

Ingen AD heller på denna jenta – god som gull!