På Hytta og Husse innbilte seg at han skulle beise…..
Uansett – vi har det ganske fritt og godt her så vi trives. I går var det skikkelig drittvær men i dag har vi vært ute hele dagen. Jeg må jo passe på at bikkja på andre siden holder seg i ro og vet hvem som bestemmer her! ?. Beising ble det (overraskende) ikke noe av, men Husse har vært flink i dag han altså – renset doen, kutta trær og luket bort ugress ( blomster!). Matte har forsøkt å pusse litt vinduer. Min holdning er: Our windows are not dirty – this is my nose-art!
Uansett – varme er vi alle mann. Det er 25 ute og 28 inne.
Høna og Matte har tatt seg en svømmetur i myra. Vi gutta vet bedre. Ingen har dødd av å være litt svette og varme ?.
Trolig reiser vi hjem i morgen – må jo en tur på Kampen! Hakke fått lov å være der på superlenge, men idag har fotografen vært der og alt ble helt supert så nå er det bare å invadere huset igjen ?. Inntil det nærmer seg visning da – for da starter bøtteballetten igjen…
Blir spennende å se bildene altså. Beste Sol og HoHo har vært kjempeflinke i det siste. Ryddet, vasket og malt. Har vel aldri sett så fint ut på Kampen noensinne ??