med Tussen vår.
Han blir jo svakere og sover mer og mer – vil gjerne ha det så kaldt som mulig, så han legger seg på de kjøligste stedene han kommer til – vaskerommet, gangen nede hos Beste eller gangen oppe hos Husse og Matte.
Mat ser ut til å funke – han får nå bare våtfôr – Royal Canin’s Gastrointestinal til frokost – en boks Specific Intensive Support til 2nd breakfast – og til lunch og middag får han en halv Vom.
Det lukter bare såååå digg og jeg har såååååå lyst på men får jo ingenting. Noen ganger klarer jeg å sleike i meg de siste lille restene som er igjen i skåla hans, men da får jeg stort sett tilsnakk… Hrmf – Urettferdig.
Vi går småturer og han henger med. Han går ikke så mye på bæsjejakt lengre, men det kan også være at han faktisk nå får passe mengde mat og veldig variert slik at bæsj ikke er like fristende lengre – jeg tar derimot gjerne en liten bit eller 12 om jeg kommer til ;).
Ingen tegn til diare eller pustebesvær – takk og lov.
I dag var vi på Alby for å gå en bytteliten tur. Jeg gledet meg syyyykt for at vi skulle ned å jage høner, men etter en runde rundt huset ble jeg satt i bilen og de andre gikk for å spise belgisk vaffel – just saying….