Jeg er redd for at Matte nå skal fremstå som stigmatiserende, spydig eller noe som er enda verre…
Men det er egentlig ikke så ille.
Jeg er jo litt småsur da for jeg fikk jo ikke være med 🙁
Men i går skulle Husse til kontroll av operasjon av foten på Martina Hansens Hospital i Bærum. Da måtte Matte kjøre han dit for han kan jo ikke kjøre selv.
Siden Tosse ofte er ute og tisser så fikk han lov å være med. Skikkelig dårlig gjort – jeg måtte være hjemme og passe på Bjørn fra Futura som stod på taket og bekledde pipa. Han klarte seg jo utmerket vel selv…
Matte sa at det bare ble en liten tur mens de var der for det var så kaldt.
Men han Tossetussen har jo blitt helt sinnsykt opptatt av å spise bæsj etter at han ble dårlig. Jeg vet ikke om det er fordi han er sulten hele tiden, om han føler at han mangler noe, om det bare smaker skikkelig digg eller hva det nå er… Han er uansett konstant på leting og spiser enhver han kommer over.
Derav også vestkant-bæsj. Den bittelille turen gjennom skogholtet der klarte han å momse i seg 2 stk. Så overskriften peker rett og slett til Tossils lille momse-stunt i går.

Forøvrig så går det ok med ham.
Han er merkbart mye svakere og det går sakte både å gå og å reise seg opp.
Veldig hyggelig på søndag da han faktisk gjorde antydninger til å hoppe etter snøballer – fortsatt en liten baby 🙂
Tidligere i dag la han seg også ned i snøen for å spise en pinne – Matte sa hun var glad for å se ham spise pinne – den pipa har endret seg litt siste mnd….
Matte sier også at det ikke er sikkert han må ut og tisse hele tiden, men at hun sender ham ut for sikkerhets skyld.
Igjen så er det litt urettferdig overfor meg da – for han får nemlig godteknotter hver gang han er ute – eller rettere sagt for å komme inn igjen. Dette fører til at han er veldig keen på både å gå ut og ikke minst å komme inn igjen.
Det har vært et par kvelder/netter han har ligget ved døren nede hos Beste og pepet. Når Matte har kommet ned for å hente ham så har han “løpet” opp trappen, drukket masse vann – deretter har jo Matte sluppet ham ut for å tisse og så er det jo inn igjen med en liten godteknott. JEG tror jo at Tosse er ganske lur… Han piper bare fordi han vet at han blir sluppet ut og får godteknotter etterpå….
Hrmf – har Matte rundt lillefingeren…. Lurer på om jeg skal begynne med samme strategi 😉 .