Siden sist så har Tussen stort sett vært i helt ok form. Han var ute om natten forrige helg – når Lillegutt var her – ingenting i ukedagene – men også denne helgen 1 gang hver natt. I mellomtiden har han hatt god appetitt og normal avføring (sier Matte). Siste kveldsturen i dag var det ganske så bløtt igjen, men vi tar alle positive ting som er 🙂

Av mat så får han nå 1 Vom Digestive som deles i 4 deler pr dag og dette blandes godt med Valpefôr fra Royal Canin – Gastrointestinal Puppy for mye energi men mild for magen. Magen – og dermed avføring – har vært helt fin hele uken og matlysten har definitivt vært på plass også :). Og jeg har jo bare SÅÅÅÅ lyst på det da… Lukter såå godt….
Håper bare den siste lille spruten i dag var et blaff….

Han har også klart å legge på seg et par kilo – og det er bare bra, men samtidig så ser vi så inderlig godt at kroppen liksom begynner å henge nedover. Dette skyldes nok muskelsvinn, men det er overraskende hvor fort det skjer. Se bilde under hvor markant skulderpartiet er blitt f.eks.

Legger også ved et bilde av hva jeg synes om den nye sofaen – gosesofaen – som Husse og Matte har kjøpt 🙂
Samt et par bilder av en fin tur vi hadde i helgen. Dvs. Lillegutt og jeg var jo milelangt foran Toddetuss og Husse som går i samme tempo for tiden. Men det var jo hyggelig uansett, for dette var Husses første tur siden operasjonen.