jeg vet jeg lovet både, bilder, videoer og tekst.
Faktisk har det skjedd ganske mye hele sommeren og høsten så jeg har jo knapt nok vært hjemme et sekund. Har forsøkt et par ganger å laste opp her fra mobilen, men det funger ganske dårlig altså…
Kjapp oppsummering siden sommeren så får jeg komme tilbake til dette med bilder etter hvert….
Skrev jo tidligere om det superkoselige besøket vi hadde på Roverud.
Etter det kom Stoffan, Loreta og Pasha på besøk og vi var en helg på hytta sammen med de.
Helgen etter det ble vi bortplassert igjen for da skulle Husse og Matte i bryllup i DK. De sa det var veldig koselig og bra at vi ikke var med – hadde visstnok noe med mat på bordet og pene kjoler å gjøre… Hørt på maken til uforskammet???
Høna tilbrakte to herlig uker på feriekoloni hos Tante Anne og Onkel Axel, bare kos, turer og godis på Hytta. – Heldiggrisen henne altså… Jeg var såååå misunnelig. Hun ble for øvrig døpt om fra Høne til Manda-Mus – men jeg kaller henne nå det jeg synes er passende for anledningen jeg da…
Etter det har det vært mye hjemme for så vidt, men det har jo flydd håndverkere i alle former ut og inn av leiligheten i hele sommer og høst.
Til sist ga jeg opp å ha kontroll (les kjefte) på de og de fikk gå ut og inn som de ville. Ble jo helt hes av all denne jobbingen…
Husse og Matte har vært på noen visninger og de har hatt noen visninger på Lex, som omsider forsvant sørpå for et par uker siden.
Det har vært noen turer opp og ned til Sverige for å rydde, male og legge tak på den nye boden som Morten har satt opp. Veldig fint var det blitt.
Sist helg pakket Heidi og Morten sammen tingene sine og flyttet opp til sin egen hytte litt lengre nordover. Vi hadde planlagt å dra ned og takke for innsatsen der, men vi var nødt til å delta på dugnad på Hytta. Nå sier Husse og Matte at Sverige skal selges, så Matte prater med noen meglere også innimellom. De skal visst ned til Sverige igjen til helgen.
Beste Sol og Ho Ho har solgt huset sitt og kjøpt seg en rålekker leilighet på Kløfta. Spørs om jeg tør å besøke de noe særlig – er jo masse kuer der smiley.
Bestes har vært på turer både her og der, nå skal de snart på tur igjen, så i morgen – på dyrenes dag!!! – skal vi opp og besøke de ellers får vi vel ikke sett snurten av de før jul smiley.
Dagen etter venter en saftig pizza på Kampen – så dette ser ut til å bli nok en bra uke smiley