Ja ja… vi er jo fortsatt i januar så jeg kan vel fortsatt si godt nytt år!
Vi hadde en fin jul og fikk være med på mange utpakkinger 🙂 Hadde besøk av onkel Jørgen og onkel Frode og Todd samt bestes fra Høybråten. De to siste bestene stakk av til Spania i siste liten.
Nyttårshelgen feiret vi på fjellet og ropte det nye året inn for full hals smiley.
Rett før jul var Høna og jeg en tur for kontroll og vaksiner, da oppdaget doktoren også en kul i magen min. Det gjorde at jeg måtte på flere sjekker og havnet på Oslo Dyreklinikk i romjulen for CT – magen var bar og scannet fra topp til tå.
Det viste seg at det er en stor kul som sitter på milten min, men etter gjennomskanning i romjulen har jeg i hvertfall ikke spredning – det var godt å høre. I etterkant har jeg også vært på scanning, denne gang med ultralyd – mamma mia, skal de sende meg på mammografi også eller? smiley – uansett – kulen har ikke vokst og det er et godt tegn. Hu frekke doktoren sa at det var vanlig på gamle menn!!!! Hørt på makan! Da skulle jeg jo ikke hatt den før om 10 år – MINST! Fra nå av skal jeg inn til jevnlige sjekker og de gjør ikke noe mer med den før den evt vokser – da må de evt fjerne milten min…. godt jeg har leveren i behold i hvertfall smiley
Par uker siden fikk vi en løpe Høne i hus igjen. Da havnet jeg på feriekoloni hos bestes på Høybråten – samme som alltid. Hu er gæern – jeg blir plassert bort smiley
Men – jeg har jo ikke noe imot å være på feriekoloni hos bestes da – så egentlig er det helt ok smiley.

I går var det en hel masse folk på terrassen vår og de fjernet ENDELIG stillaset. I dag har Matte sagt at hun skal vaske gulvet der ute slik at jeg kan gå ut dit ikveld – jeg gleder meg helt sykt!

Vi hadde en fin start på dagen i dag. Høna og jeg tok turen bort til våre nye venner på gården og slo av en prat. De synes også det er kjedelig uten snø, men det er jo ikke så kaldt for de da og det synes de er godt.
Bilder kommer