Langhelg og pent vær…
Vurderte ca 1/2 sekund å dra på hytta, men hvem savner vel snø nå?

I går kveld fikk vi besøk av hele Høybråten-gjengen. De hadde med seg kake og blåbær – Kjempekos. Grunnen var for å feire at Lillegutt har kjøpt seg ny Lexus. NY! smiley

I dag har Husse og Matte vært kjedelige hele dagen nesten – ryddet og kastet…
Omsider hadde de tid til oss to andre også. Da tok vi turen ned i skogen rett nedenfor blokka vår hjemme. Både Høna og jeg digger å gå der – masse spennende å se og lukte på. Kløne fikk seg en ekstra løpetur etter en stakkars katt der nede og en heftig runde med kjeft fra Husse i ettertid. Dumme jenta.
Deretter gikk vi ned til hundesletta på Hallagerbakken. Var ingen andre der, men masse fine sølepytter. Kløne skjønner jo som vanlig ikke at man står på kanten og drikker, hu må jo på død og liv vasse opp i alt som er. Resultatet er at hun måtte syles når vi kom hjem – ædda bædda. Jeg kunne tasse inn og legge meg på terrassen.
Legger ved et par bilder fra turen her.