Ja ja…. vet det burde vært her for lenge siden, men selv om vi ikke har hatt ferie i sommer så betyr jo ikke det at vi ikke har hatt slik å gjøre…. smiley
Husse og Matte har vært på noen visninger, hytta er blitt beiset! smiley (tusen takk til Sindre), Beste Odd fylte 75 år og hele gjengen feiret det med en herlig helg på Losby Gods, det har vært litt planlegging av ferien som vi skal på i september og sofaen har skiftet farge. Det har også blitt litt bading. Nei ikke på meg da dummen – Høna. Fordi vi skal til det store utlandet har vi også fått rabies-vaksine, men hallo – hvem bryr seg vel om en liten sprøyte??? At de samtidig skulle klippe klørne mine var det derimot ingen som sa noe om. Hrmf.
Jeg legger ut noen bilder tatt gjennom sommeren og et par bade-videoer av Høna – men som du ser – sommer tar på – får skrive mer en annen gang