skulle vært Tims 11. bursdag.
Tradisjonen tro dro vi på McDonnalds for å spise barnemeny.
Det er ikke helt det samme uten deg Tim, men burgeren og nuggetsene smake herlig uansett. Håper Beste Gro lager bernerkaker til deg der oppe i himmelen.

Det å ta over stafettpinnen etter deg Tim er jo som å hoppe etter VrikkOla.
Men jeg skal gjøre det beste jeg kan.

Livet går videre, men det er stille og rart her.
Veldig hyggelig at leiligheten nede nærmer seg ferdig slik at Beste Odd og Toddekluss kan komme hit.
Siden sist har Todd og jeg vært hos Lørenskog Hundesalong. Jeg elsker det stedet smiley – masse kos og sinnsykt mye godteri!!! Og så blir vi jo så fine etterpå.
Palmesøndag må ha vært dyrenes dag for da så vi huggorm i skogen, firfisle på terrassen, høner (Matte kaller de gjess) og bambi på sletta her nede, masse fugler og en liten i treet. Fint sted vi har flyttet til altså…
Husse og Matte hadde kanskje hatt lyst til å dra på hytta i påsken, men vi skal ikke reise dit før vi kan med Tim (red. anm. Tims aske) og det ikke er så mye folk der. Da blir det et siste farvel med ham der oppe. Dessuten hadde de så mye å gjøre nede i leiligheten – maler og står i…. men det blir kjempefint.
Jeg har fått babyer igjen og nå sier Husse og Matte at nå ryker hele utstyret – aner ikke hva de snakker om, men det er sikkert godt smiley. Husse skulle visst sjekke noen priser i morgen – må jo tyde på mye godteri smiley.
Det kommer til å skje mye fremover også. Neste uke er det urnenedsettelse for Beste Gro. Da blir vi sikkert triste igjen. Samme dag kommer Lene og Sten på besøk. Det blir jo kjempekoselig. Snakk om ups and downs på samme dag…
Etter det skjer det fortsatt masse spennende ting – lover INGENTING, men skal forsøke å notere kort ned hva vi holder på med.